KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, January 28, 2024

Kamishibai 1.klasside õpilastele

 


Varsti on 8.klasside õpilaste loovtööde kaitsmise aeg ning täna soovime rääkida ühest nendest. Meie 8. klassi õpilased, Milana Mosjakina ja Alisa Pavljutšenko, valmistuvad esitama oma loovtööd, mille teemaks on "Kamishibai algkoolis" (loovtööjuhendaja on õpetaja Jelena Barmotina)

Neile, kes veel ei tea, on kamishibai ainulaadne Jaapani traditsioon lugude jutustamiseks piltide abil. See pole lihtsalt jutt, vaid terviklik etendus, kus iga pilt avab uue peatüki loost.

Hiljuti, 19. jaanuaril, korraldasid Milana ja Alisa kaks põnevat etendust meie esimese klassi õpilastele, mis põhinesid muinasjutul "Lumekuninganna". Ja mis eriti huvitav – nad lisasid oma etendustesse interaktiivseid elemente, et lapsed mitte ainult ei vaataks, vaid ka osaleksid loos.

Esimese klassi õpilaste vaimustunud tagasiside põhjal meeldis see neile väga. Nad mitte ainult ei kuulnud huvitavat lugu, vaid tutvusid ka imelise kamishibai kunstiga.

Me oleme väga uhked meie õpilaste loovuse ja pühendumuse üle ning ootame põnevusega nende ametlikku loovtöö kaitsmist. Oleme kindlad, et see saab olema midagi erilist!

Pildid:











No comments:

Post a Comment