KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Tuesday, January 2, 2024

Vabatahtlik Ameerikast meie koolis ning kasulik info kooli võõrkeelte ainesektsiooni juhatajalt

 

Lugupeetud kolleegid ja õpilased! Mina, kui Sillamäe Vanalinna Kooli võõrkeelte sektsiooni juhataja, soovin jagada teiega kasulikku ja vajalikku teavet inglise keele oskuse parandamise kohta, et saada kõnepraktikat ameerika inglise keele kõnelejaga otse siin Eestis. Lisaks allpool toodud infole, tahan öelda, et igal kolmapäeval toimub Sillamäe Gümnaasiumis vestlusklubi : WEDNESDAY 16.00-17.00, aadressil Tallinna mnt. 13, Sillamäe 40233. Ja kõik see on täiesti tasuta igale osalejale.Kaasaegses reaalsuses, kiiresti arenevas maailmas, on eriti oluline võõrkeelte, eriti inglise keele oskus. Ja sellise suurepärase võimaluse olemasolul soovitan teil seda vestlusklubi külastada.

Eestis on ainult 4 sellist kohta, kus saab praktiseerida oma inglise keele oskust. Teave siin: American Spaces - U.S. Embassy in Estonia (usembassy.gov)

•Ja suurepärased uudised meie koolile: kutsusin vabatahtliku, kes on seotud American Space'iga Narvas meie kooli Sillamäe Vanalinna kooli, aadressil Hariduse tn 6.

  1. 29.novembril 2023 toimus meie 9., 8. ja 7. klassi õpilaste kohtumine proua Ashley Fuchsi'ga.
    Kohtumise teemaks oli esitlus reisimisest läbi USA. Rõhutati programme, mis võimaldavad õpilastel õppida välismaal USA-s ja veebiallikaid inglise keele õppimiseks. Meie kooli õpilased võtsid USA vabatahtliku külastuse suure entusiasmiga vastu, esitasid esitluse ajal küsimusi ja osalesid aktiivselt protsessis. Tänan kõiki meie kooli õpilasi, samuti minu kolleege inglise keele õpetajaid, kes tulid toetama meie õpilasi ja külalist.
  2. Soovin kõigile kaunist talve ja õnnitlen teid kõikide talviste pühade puhul.
  3. Lugupidamisega, prantsuse keele õpetaja Mari Fomins
  4. Pildid:









No comments:

Post a Comment