KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, April 3, 2024

Loodusainete nädal

 18. kuni 22. märtsini, muutus meie kool tõeliseks teadmiste laboriks tänu loodusainete nädalale. See oli aeg, mil õpilased said süveneda teaduse maailma veelgi sügavamalt, näidata oma teadmisi ja kompetentse ning osaleda põnevates võistlustes ja viktoriinides.

Üheks meeldejäävaimaks hetkeks osutus geograafia viktoriin 7.-9. klasside õpilastele. Konkurss tekitas suurt huvi ning selles määrati kindlaks mitte ainult võitjad, vaid ka auhinnasaajad, mis rõhutab meie õpilaste geograafiaalaseid teadmisi kõrgel tasemel.

Eriti põnev oli "Mis? Kus? Millal?" kooliviktoriini finaal, mis toimus 22. märtsil. Osalejatel, 11 õpilasel, tuli üles näidata mõistuse kiirust ja reaktsioonikiirust, kuna 15 minuti jooksul tuli vastata 100 küsimusele. Viktoriinivõitjaks osutus Ivan Jefimov 7B klassist, näidates üles mitte ainult suurepäraseid teadmisi, vaid ka uskumatut mõtlemiskiirust. Danil Hudjakov (9B) ja kolm auhinnasaajat näitasid samuti kõrget ettevalmistustaset ja said õigustatult oma auhinnad, sealhulgas magusad auhinnad ja suurepärased hinded.

Mitte vähem huvitav oli vitamiinide teemaline näitus, mille korraldasid keemia ja bioloogia õpetaja E. Rodionova koostöös 9D klassi õpilastega. See oli suurepärane võimalus kõikidele külastajatele rohkem teada saada vitamiinide tähtsusest meie elus.

Lisaks valmistas füüsika ja geograafia õpetaja V. Golubjeva koos 8D klassi õpilase Arseni Verziloviga ette põneva geograafiamängu teemal riigid. See oli suurepärane võimalus õpilastel mitte ainult oma teadmisi proovile panna, vaid ka uut teavet õppida.

Praktilised tunnid toimusid keemiatundides, kus kaheksandikud demonstreerisid huvitavaid katseid algklasside õpilastele. Bioloogiatundides said õpilased oma teadmisi näidata "Bingo" mängus.

See loodusainete nädal oli tõeline teadmistepidu, mis võimaldas õpilastel mitte ainult oma oskusi näidata, vaid ka oluliselt laiendada oma silmaringi. Täname kõiki õpetajaid ja õpilasi nende osalemise ja panuse eest selle suurepärase ürituse korraldamisel.

Fotogalerii:

















      

           





No comments:

Post a Comment