KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, March 31, 2024

Keelenädal tõi kooli keelelise kirevuse

 


Meie kool tähistas märtsikuus keelenädalat, mis oli täis keelealaseid tegevusi, et süvendada õpilaste huvi ja armastust eesti keele vastu. Nädala jooksul said eri klasside õpilased osaleda mitmesugustes harivates ja lõbusates üritustes.

Nädala avalöögiks oli 14. märtsil toimunud e-viktoriin "Kes on kõige targem?", kus 4.-5. klasside õpilased said oma teadmisi proovile panna. Samal päeval osalesid 7.-8. klassid keelemängus, mis pakkus neile võimaluse eesti keele nüanssidega lähemalt tutvuda.

  1. märtsil oli 6. klasside õpilaste kord astuda üles e-viktoriinis "Keeleteadmised", mis keskendus keeleoskuse mitmekülgsele testimisele. Samuti sai 3.C klass osa jaamamängust "Kõige, kõige, kõige...", mis julgustas õpilasi mänguliselt keelega tegelema.

Lisaks üksikutele üritustele toimusid põhikooli e-katseeksamid, andes õpilastele võimaluse harjutada eksamitingimustes sooritamist, keskendudes samal ajal keele olulisusele.

Kogu nädala jooksul kaunistasid kooli seinu keelenädala teemalised plakatid ja seinamaterjalid, mis tõid esile eesti keele ilu. Õpilaste aktiivne osalemine, erinevad meetodid ja mängud suurendasid nende motivatsiooni ja aitasid kaasa keeleoskuse arengule.

Täname kõiki, kes aitasid korraldada ja ellu viia selle tähtsa nädala sündmused, rikastades meie koolielu ja süvendades õpilaste keeleteadmisi.

Fotogalerii:























































No comments:

Post a Comment