KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, October 7, 2024

Õpilaste õpiränne: Slovakkia koolid ootavad meid!

 

Meie grupp
















Täna alustas meie 10 õpilasest ja kahest saatjast koosnev grupp oma õpirännet Slovakkiasse, kus neid ootavad partnerid kahest erinevast Slovakkia koolist!

Eelmisel aastal osalesime koostöös MTÜ Vitatiimiga virtuaalses noortevahetuses "Our World", ning selline koostöö jätkub ka sellel õppeaastal, kuid seekord 8. klasside õpilastega. Need noored, kes olid eelmisel aastal aktiivsed, said nüüd võimaluse osaleda ka reaalses õpirändes, ning meie partnerid Slovakkiast olid rõõmsad, et saavad meie grupi vastu võtta.

Õpilastel on ees pikk sõit Riia lennujaama, sealt lend Prahasse ja edasi rongisõit Slovakkia koolidesse, kus nad tutvustavad meie kooli, tutvuvad Slovakkia haridussüsteemiga, osalevad koos kohalike noortega grupitöödes ja erinevates õppetegevustes.

Soovime neile palju uusi ideid ja elamusi õpirändes ning oleme kindlad, et nad saavad suurepärase kogemuse, arendades samal ajal oma oskusi ja pädevusi!

Õpirände korraldamine on võimalik tänu meie Erasmus+ konsortsiumile, mille üheks eesmärgiks on õpilaste üldpädevuste arendamine rahvusvahelises õpirändes osalemise kaudu.

Enne ärasõitu tegid õpilased ettevalmistustöid, koostasid kava ja täitsid vajalikke dokumente. 


 



No comments:

Post a Comment