KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Thursday, May 11, 2023

SÕPRUSKOHTUMINE MÄETAGUSE SÕPRUSKLASSIGA

 

Sõprus meie 2.b ja Mäetaguse kooli 2.klassi vahel jätkub ja muutub tugevamaks! Üheksandal mail said sõprusklassid kokku Sillamäe Vanalinna Koolis:


"Kui seni oleme 2b klassiga sellel õppeaastal kohtunud oma Mäetaguse 2.klassi sõpradega nende koolis, siis seekord jõudsid meie eestlastest eaklaaslased ka siia, meie kooli.

Väga tore, et uues õppehoones on erinevaid ruume, erinevaid õppevahendeid ja juba ka kooli projekt ise ei ole üldse tavaline- aeroobikasaalis saime näiteks teha sportlikus võtmes silbitamise mänge eesti keelsete loomanimetuste kordamiseks, oma klassis tegime meeskonnatööd kahe kooli vahelistes segavõistkondades suure ja väikse algustähe kordamiseks SMART-tahvli abil worldwall keskkonnas ja toredas, avaras, hea valgusega aatriumis esinesime üksteisele väikse kavaga: Bremeni linna moosekantide etendus Mäetaguse sõprusklassi õpilastelt ja „Kevade värvid“ laul ja „Lapaduu“ tants meie, 2b klassi esituses.

Eriti vahva oli see, et hiljem, päeva kokkuvõtet tehes selgus, et nii mõnigi laps oli omale päriselt sõbra saanud ja nad tõesti olid ka omavahel suhelnud. Külalistele ka tõesti meeldis meie kool ja nende positiivsete elamuste põhjal loodame ja arvame, et tahame kindlasti järgmiselgi aastal üksteisel külas käia.

 

Õpetaja Pärle"

  "Отлично всё  прошло, дети больше общаются, наши стали спонтанно говорить на эстонском!, Играли парами, Мяэтагузе и Силламяэ.  После игры сами садились рядом, говорят "мой друг.." Супер! " (õpetaja Olga)

Mõned pildid:



















No comments:

Post a Comment