KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, June 2, 2024

Keskkonnahariduse programmid: 1.klassid osalesid õppeprogrammis "Inimene ja meri.Sillamäe ranna leiud"

 


24. mail osalesid meie kooli 1. klassid keskkonnaprogrammide projektis, mida toetavad KIK ja Sillamäe Linnavalitsus. Programm toimus meie linna  rannikualal, kus lapsed said tutvuda kohaliku loomastiku ja taimestikuga ning osaleda põnevates tegevustes. Erilist tänu väärivad korraldajad MTÜ Sillamäe Rakendusökololoogia Keskus ja Marina Janssen.

Lapsed jagunesid paaridesse ning osalesid mängulises tegevuses, mille käigus pidid nad otsima erinevaid rannaleiud. Töölehtede “Ranna leiud” abil leiti kivisid, loomade ja taimede jälgi, kivistisi ja inimtekkelisi esemeid.

Peale leidude otsimist koguneti rannale laotatud lina ümber, kus paarid esitlesid oma leide ja asetati need vastava sedeli juurde linale, moodustades laste leidudest süstematiseeritud “näituse”. Päeva lõpus valiti välja kõige huvitavam ese ning selle kohta koostati lugu, kuidas see võis randa sattuda.

Kõigile osalejatele väga meeldis see hariv ja lõbus päev rannal. Täname veel kord kõiki korraldajaid ja toetajaid!


Pildid (fotode autor jelena Barmotina):


































No comments:

Post a Comment