KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, May 27, 2024

Meie õpetajad keelerännetes

 


Projekti „Tööjõulähetusprogrammi pakkumine keeleõppe eesmärgil“ raames sai 4 Sillamäe Vanalinna Kooli õpetajat osaleda keelelähetustes, kaks nendest koordineeris Eesti Keele Instituut ja kakas Integratsiooni Sihtasutus.

Kõikide keelerändeprojektide korraldus oli väga hea ning meie kool on väga tänulik nii korraldajatele, toetusfondile kui ka vastuvõtvatele organisatsioonidele - koolidele (Puhja kool, Simuna Kool, Pärnu Kuninga Tänava Kool)

Siin on mõned õpetajate muljed:

Olga Andrejeva (oli keelelähetuses Puhja koolis): "3 nädalat osalesin keelelähetuses. Ma läksin Puhja Kooli, kus minu mentoriks on saanud Kaja Lepik.Puhja kool ootas väga-väga kolleege keelelähetustesse, nii et mind ootas seal soe vastuvõtt.Suured tänud!"

Jelena Siroš (oli keelelähetuses Pärnu Kuninga Tänava Koolis ): "Õppereis Pärnu Keelelähetuse programmi järgi. See kestis 5.-19. aprillini. Sel ajal käisid õpetajad keelepraktikal Pärnu Kuninga tänava koolis. Paljud tuntud poliitikud  ja kultuuritegelased on selle kooliga kokku puutunud (K.Päts, J.Uluots, P. Keres). Meie kooli õpetajad kuulasid kohalike pedagoogide tunde, korraldasid ise osa tunde, aitasid lapsi materjali selgitamisega. Vastuvõtt oli väga soe ja südamlik. Eesti kultuuri tutvustamine toimus näituste, teatri, raamatukogu külastuse,

See oli suurepärane võimalus oma keeleoskust parandada, suhelda eesti keeles nii laste kui ka kollegidega ning samas tutvuda teise kooli töökultuuriga.

Mõned pildid:


















No comments:

Post a Comment