KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, October 29, 2023

Noored ratturid: 5. klassi õpilased omandasid uued sõiduoskused

 

Eelmisel õppeaastal osalesid Sillamäe Vanalinna Kooli 4. klassi õpilased huvitavas projektis, mille viis läbi Transpordiamet - "Noore ratturi koolitus". Selle raames õppisid noored sõitma jalgrattaga ja omandasid vajalikud oskused ohutuks liiklemiseks.

Aasta jooksul uurisid meie õpilased liiklusreegleid ja harjutasid neid praktikas, sõites jalgrattaga. See oli mitte ainult lõbus, vaid ka väga kasulik, et valmistuda iseseisvaks liiklemiseks jalgrattaga teedel.

Ja siis, 2023. aasta oktoobris, seisid meie noored silmitsi oma esimeste tõsiste väljakutsetega. Nad edukalt sooritasid teooriaeksami, tõestades oma suurepärast teadmisteliiklusreeglitest. Kokku 15 õpilast saavutasid teooriaeksamis edu.

Edasi astusid seitse neist, kui olid vaheajal, praktilise jalgrattasõidu eksamile. Meil on hea meel teatada, et nemadki võtsid selle väljakutse edukalt vastu! Need seitse noort ratturit saavad nüüd uhkusega oma esimesed jalgratturidokumendid, mis on suurepärane saavutus ja oluline samm nende haridusel ning arengul.

Me oleme uhked meie õpilaste üle nende järjekindluse ja pühendumise üle saada vastutustundlikeks liiklejateks. Noore ratturi koolitus mitte ainult ei paku oskusi, vaid ka panustab meie teede ohutusse. Mida rohkem koolitatud noori liiklejaid, seda turvalisemad on meie teed.

Palju õnne kõigile projektis osalejatele, eriti neile, kes edukalt sooritasid oma jalgrattasõidu eksami. Jätkake edasi liikumist ja olge teistele noortele ratturitele eeskujuks! Ohutud teed ootavad teid. 🚴‍♂️🚴‍♀️













 

No comments:

Post a Comment