KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Sunday, October 1, 2023

Spordinädal Sillamäe Vanalinna koolis

  


Septembri viimane nädal oli Sillamäe Vanalinna koolis eriti aktiivne ja palav! Toimus spordinädal!

Aadressil Geoloogia 13 asuvas koolihoones korraldati mitmesuguseid üritusi. Iga päev oli täis mänge ja võistlusi. Kehalise kasvatuse õpetaja Aleksei Sobolev valmistas ette ja viis läbi rahvapalli võistlused, mis toimusid kogu nädala vältel kooli spordisaalis pikkade vahetundide ajal. Võistkondade registreerimine toimus eelnevalt ja osalejaid oli palju.

Algkooli ja noorematele õpilastele korraldati aulas tantsuvõistlust "Just Dance", mille valmistas ette ja viis läbi kehalise kasvatuse õpetaja Diana Külanurk. Lapsed olid vaimustuses.

Samuti toimus 28.09 kooli spordipäev, kus kehalise kasvatuse õpetajaid aitasid meie 9. klassi õpilased.

Õpilasesinduse liikmed korraldasid kogu nädala jooksul aktiivseid vahetunde algkooli õpilastele. Õpetajad ja õpilased olid neile väga tänulikud huvitavate mängude eest.

Aadressil Hariduse 6 hoones ei magatud samuti :)

Iga päev algas soojendusega, ja teisipäeval toimus ühine võimlemine staadionil. Terve nädala vältel toimus parima liikuva klassi konkurss, korraldati erinevaid mänge, turniire, võistlusi, sõprusmänge: pesapall, jalgpall, lõbusad stardid, lauatenniseturniirid ja spordimängud. Aktiivse ettevalmistuse ja läbiviimise eest vastutasid kehalise kasvatuse õpetajad, kuid ka õpilasesindus ei jäänud maha, korraldades mitmeid võistlusi ja aktiivseid vahetunde.

Oli lõbus, aktiivne ja palav!

Tublid!

Fotogalerii:





























































No comments:

Post a Comment