KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Wednesday, May 22, 2024

9. Klasside Tutipäev ja Viimane Koolikell: Pidulik Päev Täis Meenutusi ja Soove

 

14. ja 15.mail  toimus kauaoodatud ja tähendusrikas sündmus - 9. klasside tutipäev ja viimane koolikell. See päev oli täis emotsioone, meenutusi ja soove, mis jäävad meie lõpetajatele alatiseks meelde.

See on esimene kord, kus kaks kooli, mis said ühendatud septembris tähistavad ühtse koolina sellist sündmust, seega püüdsime säilitada mõlema kooli traditsioone.

9.klasside õpilaste hommik algas pidulikult, igat klassi ootas  südamlik meenutustehetk, kus kõik said tagasi vaadata oma kooliteele. Õpetajad pidasid liigutavaid kõnesid, meenutades hetki, mil praegused lõpetajad esimest korda kooliuksest sisse astusid.

 Koolipäev jätkus ringkäiguga, kus lõpetajad said veel viimast korda läbi käia oma kooli koridoridest, klassiruumidest ja muudest armsaks saanud paikadest. Selle käigus õnnitlesid nooremate klasside õpilased neid südamlike sõnade ja lilledega. Oli näha, et nooremad vaatasid üles oma suurematele kaaslastele, kandes endas lootust, et üks päev saavad ka nemad lõpetajatena samasuguse tähelepanu osaliseks.

Õpetajad soovisid lõpetajatele edu ja julgust kõiges, mis tulevikus ees ootab. Iga sõna ja soov kõlas siiralt ja südamest, andes edasi hoolivust ja toetust, mida meie koolipere oma õpilastele alati pakkuda püüab.

9. klasside lõpetajad esitasid oma etteasteid. Need olid täis nalja, muusikat ja tantsu, tuues välja iga lõpetaja isikupära ja anded. Etteasted said nii õpetajate kui ka kaasõpilaste poolt sooja vastuvõtu osaliseks.

Kokkuvõttes oli see päev tõeliselt eriline ja meeldejääv. 9. klasside tutipäev ja viimane koolikell jäävad meile kõigile meenutama mitte ainult ühe kooliteelõpu, vaid ka uusi alguseid ja unistusi, mis ootavad ees. Soovime kõikidele lõpetajatele palju edu ja kordaminekuid nende edasises elus!

Palju õnne, meie kallid lõpetajad!


Suured fotogaleriid:

14.mai: Sillamäe Vanalinna Kool (Hariduse, 6):



































































15.mai Kannuka õppehoones (Geoloogia, 13):










































No comments:

Post a Comment