KAS SA TAHAD TEHA MEIE KOOLIELU HUVITAVAMAKS? TAHAD OLLA KURSIS HUVITAVAMATE PROJEKTIDEGA? SIIS OLED SA ÕIGES KOHAS ÕIGEL AJAL! lIITU MEIEGA!

Monday, May 27, 2024

Keskkonnahariduse programmid: 4.a klassi õppereis Iisaku Looduskeskusesse

 

14. mail käis 4. a klass Iisaku Looduskeskuses osalemas õppeprogrammis "Saladused vees". See oli põnev ja hariv päev, mis pakkus lastele palju uusi teadmisi ja toredaid kogemusi.

Programmi käigus tutvusime magevee elustikuga läbi praktiliste tegevuste. Vaadeldi kahte kõrvuti asuvat tiiki, võrreldi ja kirjeldati neid. Lapsed püüdsid vees elavaid organisme, võrdlesid ja rühmitasid neid, kasutades määramislina ja luupe. Lisaks arutleti erinevate organismide tähtsuse üle looduses.

 Päev algas tegevuste tutvustamisega ja ohutusnõuete läbiarutamisega. Seejärel järgnes tiikide vaatlus ja rühmatöö vee elustiku uurimisel. Lõpuks tehti kokkuvõte, kus igaüks sai jagada oma uusi teadmisi ja kogemusi. Juhendaja tegi samuti lühikese kokkuvõtte päevast.

 Õpilastele meeldis väga ja nad õppisid palju uut. Projekti toetasid KIK ja Sillamäe Linnavalitsus.

 See looduskeskuse külastus tõi teoreetilised teadmised praktilise tegevuse kaudu ellu ja pakkus lastele meeldejääva õppepäeva.

Pildid:










No comments:

Post a Comment